Contactează-ne

Contactează-ne

Ia legătura cu noi pentru mai multe detalii.

Str. Mitropolitul Dosoftei 142

068002085

vendmax@mail.ru

Aparate de Cafea Dr.Coffee

pentru Afacere

Rapid, convenabil, consecvent cafea pentru consumatori.

În zilele noastre, nu trebuie să mergeți la o cafenea pentru a savura o cafea frumoasă. Cafeaua proaspăt măcinată este oferită acum în diferite locații comerciale, astfel încât oamenii din deplasare să poată accesa cu ușurință o cafea caldă și plăcută. Având în vedere traficul dens în locații comerciale, se aplică standarde mai mari de eficiență și consistență pentru aparatele de cafea,

pe lângă specificațiile legate de calitate.

Dr. Coffee personalizează mașinile de cafea pentru scenarii comerciale, ajutându-vă să oferiți eficiență, comoditate și consistență pentru clienții dvs., cupă după cupă.

Dr.Coffee F20

Cupe mari, super eficiență

F20 este un aparat de cafea complet automat conceput special pentru magazine și brutării. Vine cu lapte cald/rece și spumare. Designul modular inovator care permite combinarea liberă a caracteristicilor de înaltă performanță se poate aplica la diferite scenarii.

Dr.Coffee F2

Cupe mari, super eficiență

Aparatul de cafea complet automat F2-H & F2 Plus este pentru companiile care caută calitate și productivitate înaltă, dar au spațiu limitat. În brutării, cafenele și restaurante, hoteluri, săli de bal și birouri, F2-H pregătește cafea la standardul barista profesionist.

Dr.Coffee F3

F3, Dr. Modelul emblematic comercial premium al cafelei, este conceput pentru cele mai critice scenarii, inclusiv cafenele, magazine convenabile, brutării, hoteluri etc. Pompa rotativă profesională oferă presiuni stabile, putere eficientă, precum și consistență perfectă. O singură apăsare de buton pentru spumă densă, fierbinte/rece de lapte. Inspirațiile tale de cafea nu pot eșua niciodată.

Dr.Coffee F4

Cupe mari, super eficiență

F4 este primul nostru aparat de cafea comercial super-bean-to-cup, conceput pentru spații comerciale mari. Cu o productivitate ultra-stabilă de până la 600 de căni pe oră, posibilă prin 4 unități de măcinare auto-corectoare independente, 2 sisteme independente de preparare a berii și QCMS, chiar și cele mai aglomerate ore pot fi gestionate acum cu echilibru.

Dr.Coffee MiniBar

Minibarul este un model comercial pentru nevoi specializate. Adăugând la eficiența ridicată, rezistența și productivitatea de durată a seriei comerciale, Minibar-ul satisface preferințele personale cu diverse arome, încălzire cu abur și spumare a laptelui.

Dr.Coffee Center

Cupe mari, super eficiență

CoffeeCenter este aplicabil sistemelor F&B, spațiilor mari de birouri și vânzărilor automate în interior. Echipat cu un buncăr de fasole plus 3 rezervoare de pulbere, precum și cu senzori inteligenți, este o soluție la cheie pentru scenariile fără pilot.

Solicită o prezentare

Contactează-ne

Contactează-ne

Ia legătura cu noi pentru mai multe detalii.

Str. Mitropolitul Dosoftei 142

068002085

vendmax@mail.ru

Distribuitor oficial Vendmax SRL.

Contact

Chișinău, Str. Mitropolitul Dosoftei 142

Social Media

Dr.Coffee Moldova


© COPYRIGHT 2021, ALL RIGHTS RESERVED