Contactează-ne

Contactează-ne

Ia legătura cu noi pentru mai multe detalii.

Str. Mitropolitul Dosoftei 142

068002085

vendmax@mail.ru

Aparate de Cafea Dr.Coffee

pentru Casă

Rapid, convenabil, consecvent cafea pentru consumatori.

În zilele noastre, nu trebuie să mergeți la o cafenea pentru a savura o cafea gustoasă. Cafeaua proaspăt măcinată este oferită acum în diferite locații comerciale, astfel încât oamenii din deplasare să poată accesa cu ușurință o cafea caldă și plăcută. Având în vedere traficul dens în locații comerciale, se aplică standarde mai mari de eficiență și consistență pentru aparatele de cafea,

pe lângă specificațiile legate de calitate.

Dr. Coffee personalizează mașinile de cafea pentru scenarii comerciale, ajutându-vă să oferiți eficiență, comoditate și consistență pentru clienții dvs., cupă după cupă.

Dr.Coffee H1

Creează-ți propria cafea acasă

Acest aparat de cafea cu insertii metalice, de la bob la ceașcă, vine cu o baghetă de abur independentă pentru a permite bucuria spumei de lapte și latte art. Fii barista în propria ta cafenea de tip boutique!

Dr.Coffee H2

Crează o cafea specială pentru cei dragi

Acest aparat de cafea cu insertii metalice, de la bob la ceașcă, vine cu spumare și curățare automată. Bucurați-vă de latte art acasă. Fii barista în propria ta cafenea de tip boutique!

Dr.Coffee H3

H3 este un aparat profesional, de tip boabe la ceașcă, cu un aspect metalic la modă. Designul elegant și modest și funcționarea inteligentă ușor de utilizat îl fac modelul ideal dacă sunteți în căutarea unei cafele personalizate și de calitate la propria casă. Latte-ul tău aromat este la doar o apăsare de buton distanță.

Solicită o Prezentare

Apropii-te la oficiul nostru pentru o degustație

Distribuitor oficial Vendmax SRL.

Contact

Chișinău, Str. Mitropolitul Dosoftei 142

Social Media

Dr.Coffee Moldova


© COPYRIGHT 2021, ALL RIGHTS RESERVED