Contactează-ne

Contactează-ne

Ia legătura cu noi pentru mai multe detalii.

Str. Mitropolitul Dosoftei 142

068002085

vendmax@mail.ru

Aparate de Cafea Dr.Coffee

pentru Oficiu

Rapid, convenabil, consecvent cafea pentru consumatori.

În zilele noastre, nu trebuie să mergeți la o cafenea pentru a savura o cafea frumoasă. Cafeaua proaspăt măcinată este oferită acum în diferite locații comerciale, astfel încât oamenii din deplasare să poată accesa cu ușurință o cafea caldă și plăcută. Având în vedere traficul dens în locații comerciale, se aplică standarde mai mari de eficiență și consistență pentru aparatele de cafea,

pe lângă specificațiile legate de calitate.

Dr. Coffee personalizează mașinile de cafea pentru scenarii comerciale, ajutându-vă să oferiți eficiență, comoditate și consistență pentru clienții dvs., cupă după cupă.

Dr.Coffee F10

F10/H10 este proiectat pentru a răspunde cerințelor de cafea în spațiile de birouri. Este o mașină cu buton înălțime de 430 mm, zgomot redus și economic, care prepară diverse băuturi, inclusiv espresso, americano, cafea obișnuită, apă fierbinte, lapte fierbinte și spumă de lapte.

Dr.Coffee F12

F12, Dr. Coffee’s super commercial flagship model, features classy, elegant style and extraordinary productivity. In addition to traditional VIP lounges and office pantries and common area, it operates well in unmanned scenarios. The proprietary custom auto-clean milk system underpins high operational efficiency.

Dr.Coffee M12

M12 este o bucurie pentru ochi cu panoul său de control color de 10,1 inchi, centură de lumină strălucitoare și textura metalică. Sistemul de lapte detașabil cu funcție de curățare automată care nu interferează și tub de lapte ascuns oferă o întreținere ușoară, o formă ordonată și o igienă mai bună. Fie că este vorba de cafea neagră sau de cafea cu lapte, M12 este facilitatorul de afaceri care face totul ușor.

Dr.Coffee C11

Un aparat de tip boutique atât pentru casă, cât și pentru birou. Cu un panou inteligent mare și un design excelent de anulare a zgomotului, C11 este barista dvs. dedicat la birou.

Dr.Coffee C12

Filtru de cafea de tip boutique pentru spații mici de birou. Cu un panou inteligent mare și un design excelent de anulare a zgomotului, C12 este barista dvs. dedicat la birou.

Dr.Coffee F22

Un aparat comercial de tip boabe la ceașcă, concepută pentru hoteluri, CVS, brutării etc., cu lapte rece/cald și caracteristici de spumare. Design modular inovator, combinație gratuită de caracteristici de înaltă performanță pentru a răspunde diferitelor scenarii.

Solicită o Prezentare

Apropii-te la ofiuciul nostru pentru o degustație

Distribuitor oficial Vendmax SRL.

Contact

Chișinău, Str. Mitropolitul Dosoftei 142

Social Media

Dr.Coffee Moldova


© COPYRIGHT 2021, ALL RIGHTS RESERVED